0 items

Retourvoorwaarden

Hierbij nog even een opsomming van onze retourvoorwaarden:

Je hebt 30 dagen de tijd om de overeenkomst te herroepen. Zonder reden. Dat is jouw ‘herroepingsrecht’. Binnen de zichttermijn kun je het artikel rustig bekijken zoals je in een winkel ook zou doen.

Hoe je gebruik maakt van het herroepingsrecht:

  • door dit kenbaar te maken per mail of doormiddel van een retour formulier.

Je kunt het artikel alleen terugsturen als:

  • het artikel compleet en onbeschadigd is.
  • het in de originele staat is en in de fabrieksverpakking zit.* (geseald)

*Mocht er eventuele waardevermindering ontstaan omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je de waardevermindering doorberekenen.

Retourneren is niet mogelijk voor:

  • Artikelen die op eigen initiatief zijn aangepast.
  • Verbruiksartikelen die in de bedenktermijn kunnen bederven.
  • Artikelen die je om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunt terugsturen als je de verzegeling hebt verbroken.
  • Beeld en geluidsdragers,  games en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.
  • Verzegelde producten waarvan de verzegeling is verbroken en waarbij de specificaties, kenmerken en aard van het product al in de verpakking volkomen helder zijn (bijv. batterijen, inktcartridges, usb-sticks, kabels, lampen)

Retourformulier

Je kunt via mijn retouren je retour doorgeven. Je mag ook het modelformulier gebruiken om een artikel te retourneren. Dit is niet verplicht; ook zonder het formulier geldt je herroepingsrecht.

Verzendkosten retourneren 

De verzendkosten voor het retourneren van de artikelen is voor uw eigen rekening.

Retouneren van Mobiele telefoons & Electronica

De staat en verpakking van geretourneerde artikelen moet aan de volgende voorwaarden voldoen. Indien een artikel niet naar wens is, mag deze ten alle tijden binnen 14 dagen ongeopend en ongebruikt geretourneerd worden.

Indien een artikel niet naar behoren werkt of mankementen vertoont, mag deze altijd geretourneerd worden voor herstel en/of vervanging.

De fabrikant behandelt deze procedure, en de klant wordt op de hoogte gesteld wanneer het product is hersteld.

Al onze toestellen hebben een garantietermijn van 2 jaar

 

Terugbetaling

Je krijgt van ons een e-mail zodra we je retour hebben verwerkt. We storten het bedrag binnen 10 werkdagen na herroeping terug. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat we de producten hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je de producten hebt opgestuurd. Wanneer je hebt betaald door middel van betaling in termijnen, dan wordt jouw financieringsovereenkomst automatisch ontbonden als je gebruik maakt van je herroepingsrecht

We betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je het artikel hebt afgerekend. Als je betaald hebt met een cadeaubon, betalen we niet de waarde van de bon uit. Je kunt het tegoed (na de verwerking van je retour) opnieuw bij ons besteden.