0 items

Over ons

Coolwish in het kort

Coolwish onderscheidt zich van andere webwinkels door zich te richten op het bieden van een totaaloplossing die bestaat uit een diversiteit aan diensten en oplossingen voor elke klant. Zo kunt u bij coolwish terecht voor hippe accessoires en gadgets, maar ook voor de nieuwste trendy mobiele telefoons.

Daarnaast biedt coolwish ook onderdelen voor reparatie doeleinden aan in het geval u een beschadigde telefoon of tablet heeft die u zelf kunt repareren. U kunt uw defecte mobiele telefoon of tablet echter ook bij coolwish snel en vakkundig laten repareren tegen gunstige tarieven. Kortom u kunt bij coolwish dus terecht voor een diversiteit aan services en diensten, waarmee coolwish in de mobiele telefonie en elektronica markt een unieke marktpositie inneemt.

 

Online webwinkel

In onze online webwinkel vindt u ons gehele assortiment. Dit assortiment wordt continue geupdate en volgt de marktontwikkelingen nauw op de voet. Alle producten zijn mits anders aangegeven, op voorraad en worden altijd binnen 24u verzonden zodat U uw bestelling doorgaans binnen 1 á 2 dagen al in huis heeft.

Algemene informatie
COOLWISH B.V.

KvK nummer: 85118214
BTW nummer: NL863515459B01

Contactgegevens:
Tel: 0612686971
Email: info@coolwish.nl

Bankrekening

Bank: Rabo Bank

Rekening nummer: NL93RABO0123313511
T.n.v. COOLWISH B.V.
BIC: RABONL2U

Schrijf je in voor de nieuwbrief en ontvang 15% korting!

[caldera_form id=”CF59c8d8a75c5cd”]

Onze merken